دانلود پاورپوینت جامع بهداشت مواد غذایی 2021

دانلود پاورپوینت جامع بهداشت مواد غذایی 2021
لینک دانلود محصول
پاورپوینت جامع بهداشت مواد غذایی در 48 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
بهداشت مواد غذایی
رعایت کلیه اصولی که باید در تولید٬ نگهداری٬ عرضه و فروش مواد غذایی مورد توجه قرار گیرد تا غذای سالم و با کیفیت مطلوب بدست آید
بهداشت مواد غذایی
رعایت کلیه اصولی که باید درمراحل :
تولید
٬ نگهداری٬
عرضه و فروش مواد غذایی
مورد توجه قرار گیرد تا غذای سالم و با کیفیت مطلوب بدست مصرف كننده برسد .
مقدمه
طبق بررسی CDC
77% مسمومیتهای غذائی دررستوران ها ومراکز عمومی
20%درمنازل
3%تجاری
25%موادغذائی ازبین میرود
درکشورهای درحال توسعه 50%
درکشورهای جهان سوم 80%بیماریها و33%مرگ ها ناشی از مصرف موادغذائی وآب آلوده می باشند
مواد غذایی و سلامت
حداقل 10% مردم کشور ما ، یکبار در سال بدلیل مصرف غذاهای آلوده به اسهال مبتلا می شوند .
تقریباٌ سالانه 500 میلیون کودک در جهان به گاستروآنتریت های ویروسی حاد مبتلا می شوند .
در کشورهای در حال توسعه سالانه 3 میلیون کودک زیر 5 سال بدلیل اسهال جان خود را از دست می دهند .
آلودگی مواد غذایی
1- آلودگی میکروبی
2 – آلودگی غیر میکروبی
بطور کلی سه عامل مهم و کلیدی در بیماری ناشی از مواد غذایی نقش دارد
1-وجود عامل آلودگی contamination
2-رشد میکروبهای بیماریزا growth
3-بقا و زنده ماندن میکروبهاsurvival
دانلود پاورپوینت جامع بهداشت مواد غذایی 2021
لینک دانلود محصول