دانلود پاورپوینت

دانلود کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی (ترجمه فارسی) 2021

دانلود کمّی سازی  سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی (ترجمه فارسی) 2021

دانلود کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی (ترجمه فارسی) 2021

لینک دانلود محصول

کمّی سازی  سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی (ترجمه فارسی)
نمونه ترجمه
خلاصه
افزایش قابل توجهی در رشد موجودات اصلاح شده ژنتیکی در سالهای اخیر مشاهده شده است. به عنوان یک نتیجه از مقدمه چینی در بازار محصولات زراعی اصلاح شده ژنتیکی (تراریخته)، قانونی در سراسر جهان برای مقابله با این سوال وضع شده که آیا از آن استفاده شود و یا لیبل گذاری مورد نیاز بر روی محصولات تراریخته و مشتقات آن صورت بگیرد. هدف از این کار شناسایی و کمی سازی سویا تراریخته در محصولات مشتق شده سویا است که در بازار تجاری در فلوریانو، برزیل به فروش میرسد و آن با هدف تجزیه و تحلیل مبتنی بر واکنش زنجیره ای پلیمراز هست. از شصت و دو نمونه پروتئین سویا  ساخته شده و نمونه شیر سویا پودر شده مورد بررسی قرار گرفته، چهل نمونه شامل سویا  (RR) بوده است. تجزیه و تحلیل کمی نشان داد که تنها دو تا از چهل نمونه RR بالا 1٪ داشته است.

کلمات کلیدی مواد غذایی تراریخته، تجزیه و تحلیل واکنش زنجیره ای پلیمراز،  واکنش زنجیره ای پلیمراز زمان واقعی، محصولات سویا.

دانلود کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی (ترجمه فارسی) 2021

لینک دانلود محصول

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا