آموزش آشپزی

برای تو | طرز تهیه پای شکلات با چوب شور (2021)

2 minutes
quality,q 90
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/11380300cdcfab7a8910f878df7cfb4e3f657072_1613827315.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 31 پارچه نوری تازه سری SOLO مدل 232101T

سرویس غذاخوری 31 پارچه نوری تازه سری SOLO مدل 232101T
سرویس غذاخوری 31 پارچه نوری تازه سری SOLO مدل 232101T
۵۸۰,۰۰۰
٪۳۵
۳۷۷,۰۰۰ تومان
quality,q 90
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/3990401.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 28 پارچه پارس اوپال مدل 229

سرویس غذاخوری 28 پارچه پارس اوپال مدل 229
سرویس غذاخوری 28 پارچه پارس اوپال مدل 229
۶۸۵,۰۰۰ تومان
quality,q 90
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/1053899.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک

سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک
سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک
۲,۶۶۰,۰۰۰ تومان

مواد لازم:

 

  • برای نان پریتزل
  • ۵ پیمانه چوب شور خرد شده
  • ۸ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • یک سوم پیمانه شکر قهوه ای
  • برای فیلینگ شکلات
  • یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت
  • ۱٫۵ پیمانه شکر
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • ۴ عدد زرده تخم مرغ
  • ۳ پیمانه شیر
  • ۲۰۰ گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
  • ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه

 

طرز تهیه:

۱- فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲- در یک کاسه، چوب شورها، کره و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط نمایید. سپس آنها را درون قالب پای ریخته و فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.

۳- نان پریتزل را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی گردد، سپس در دمای اتاق بیرون بگذارید تا خنک شود.

۴- در این مرحله، در یک شیرجوش متوسط، نشاسته ذرت، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید.

۵- زرده تخم مرغ و شیر را اضافه نموده و روی حرارت متوسط آنها را به مدت ۶ دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست گشته و به غلظت پودینگ برسند.

۶- پس از رسیدن به غلظت موردنظر، زیر شعله را خاموش نموده و خرده های شکلات، وانیل، کره و آب لیمو ترش را بیفزایید.

۷- مواد را به اندازه ای هم بزنید که کاملا یکدست و لطیف شود.

۸- سپس آن را درون نان پریتزلِ پخته و سرد شده بریزید و با کاردک سطحش را صاف نمایید.

۹- پای را بدون هیچ پوششی به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت و آماده سرو گردد.

quality,q 90

استند سرو مدل مریم

۲۷۰,۰۰۰
٪۲۲
۲۱۰,۰۰۰ تومان
quality,q 90

جعبه پذیرایی لوکس باکس مدل LB11

۶۱,۰۰۰
٪۲
۵۹,۵۰۰ تومان
quality,q 90

ظرف سرو مدل N11

۳۸,۹۰۰ تومان
برای تو | طرز تهیه پای شکلات با چوب شور (2021)

لینک مطلب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا