آموزش آشپزی

برای تو | طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر پای (2021)

2 minutes
quality,q 90
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/3990401.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 28 پارچه پارس اوپال مدل 229

سرویس غذاخوری 28 پارچه پارس اوپال مدل 229
سرویس غذاخوری 28 پارچه پارس اوپال مدل 229
۶۶۰,۰۰۰ تومان
quality,q 90
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/02db42d49faaee038f4e04e8ee26537cd0243ff5_1614704466.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815

سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815
سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815
۳۷۰,۰۰۰ تومان
quality,q 90
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/1053899.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک

سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک
سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک
۲,۶۵۷,۰۰۰ تومان

پیراشکی گوشت از دسته غذاهای اصلی و پیش غذاهای سبک و خوشمزه است که طرز تهیه ساده ای هم دارد. انواع مختلفی از پیراشکی گوشت موجود است اما دستور امروز طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر آماده یا در واقع خمیر پای است. خمیر پیراشکی گوشت می تواند از انواع خمیر های آماده در بازار نیز باشد، از خمیر پیتزا، یوفکا، خمیر جادویی و هر خمیر دیگری می توانید استفاده کنید. اما خمیر پای یک نوع از خمیر های دیگریست که به صورت آماده می توانید مانند خمیر پیتزا آن را تهیه کنید؛ این نوع خمیر بر خلاف خمیر های دیگر دارای پف نیست و پس از پخت دارای بافتی نسبتا ترد و خشک تر از مابقی خمیر ها خواهد بود.

مواد لازم تهیه پیراشکی گوشت :

روغن زیتون به مقدار لازم ( از هر روغن دیگری می توانید استفاده کنید.

پیاز یک پیمانه یا ۲ عدد پیاز متوسط و یا یک پیاز بزرگ ( بسته به مقدار گوشتی که استفاده می کنید)

گوشت چرخ شده گوساله و یا گوسفند به میزان لازم ( بستگی به تعداد افراد)

نمک . فلفل به میزان لازم

پنیر چدار نصف فنجان

سس گوجه کچاب دو قاشق غذاخوری

سس خردل ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر :

قبل از هرچیزی پیازهای نگینی خرد شده را داخل روغن ریخته و تا زمانیکه کاملا بر روی حرارت نرم شود نگه دارید، پس از آن گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل را نیز بیافزایید؛ تا زمانیکه گوشت چرخ کرده تغییر رنگ داده و آب آن خشک شود مواد را تفت دهید. پس از آن مواد را از روی حرارت بردارید در ظرف دیگری بریزید؛ سپس مابقی مواد لازم را به گوشت اضافه کرده و به خوبی مخلوط کرده و داخل خمیر پای قرار دهید سپس روی خمیر پای را توسط چنگال حفره ایجاد کنید. روی خمیر پای را توسط مقداری تخم مرغ زده شده و کنجد تزیین کنید. پیراشکی های گوشت باید به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بمانند تا روی آنها کاملا طلایی شده و به خوبی پخته شوند.

quality,q 90

استندپذیرایی مدل ارغوان کد 3

۲۷۰,۰۰۰
٪۲۶
۲۰۰,۰۰۰ تومان
quality,q 90

استند سرو مدل مریم

۲۷۰,۰۰۰
٪۲۶
۲۰۰,۰۰۰ تومان
quality,q 90

جعبه پذیرایی لوکس باکس مدل LB11

۶۱,۰۰۰
٪۲
۵۹,۵۰۰ تومان
برای تو | طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر پای (2021)

لینک مطلب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا